töitä

hei!

 

 

 

 

 

 

 

meistä

yhteydet

Urban Practice Oy

Y-tunnus: 2413991-2

 

Paperilaskut: Döbelninkatu 3 b 20, 00260 Helsinki

Sähköiset laskut: 003724139912 / operaattori Maventa 003721291126

 

Urban Practice Oy kerää asiakkaitten ja yhteistyökumppaneiden yhteydenottoja ja ajoittaisia uutiskirjeitä varten. Asiakasrekisteriin kerättyjä henkilötietoja ovat nimi ja sähköposti. Käsittelemme henkilötietoja oikeutetun edun perusteella luottamuksellisesti ja yksityisyyden suojaa kunnioittaen.

 

© Urban Practice Oy 2018  All Rights Reserved

 

Olemme toimisto ”citymakingille”.

Citymaking on urbaaniin muutokseen vaikuttamista suoraan, paikan päällä ja yhteisön kanssa. Se ei synny perinteisten prosessien kautta, vaan lähtee liikkeelle yrittäjämäisestä asenteesta.

 

Ennen kaikkea citymaking on urbaanin ympäristön kehittämistä ihmisvetoisesti. Näemme ihmiset muutoksen tekijöinä – siksi citymaking on meille erilaisten tarpeiden, toiveiden ja toimintatapojen keskellä työskentelyä. Sekä projekteissamme että toimeksiannoissa pyrimme luomaan liikkeitä, joihin ihmiset haluavat liittyä.

 

Olemme työskennelleet urbaanien teemojen parissa 2000-luvun alusta asti. Olemme tehneet media-ammattilaisina tv-ohjelmia, kirjoja ja julkaisuja Suomen naapurustoista, auttaneet konsultin roolissa kuntia ja yrityksiä aluebrändien rakentamisessa, fasilitoineet asukasosallisuutta ja monikulttuurisuuden ymmärtämistä sekä tutkineet Euroopan muuttuvia kaupunginosia.

 

Vuodesta 2015 olemme tuottaneet Lähiöfestiä, josta on kasvanut paitsi laajin oma projektimme myös ”Suomen suurin koskaan järjestetty lähiöfestivaali” (HS 25.9.2017).

 

Työt ovat opettaneet meitä ymmärtämään eri tahojen intressejä, oli kyse julkisesta sektorista, suuryrityksistä, pienyrittäjistä tai itsenäisistä aktivisteista. Siilojen ylittäminen on murroksessa välttämätöntä, eikä tapahdu itsestään.

 

Toimistomme on erikoistunut public-private-people-yhteistyöhön niin yksittäisten kiinteistöjen kuin kokonaisten kaupunginosien kehittämisessä. Missiomme on luoda uusia malleja, joilla ”top-down” ja ”bottom-up” voivat työskennellä yhdessä paremmin, paremman yhteisen kaupungin puolesta.

 

  • aktiivinen v:sta 2017 (aik. Egnahem Media Oy)

 

  • vetäjät Katja Lindroos (FI) ja Ramon Maronier (NL) – kummallakin yli 30 vuoden kokemus työskentelystä mediassa, markkinoinnissa ja luovilla aloilla sekä julkisen ja yksityisen sektorin kanssa

 

  • luentoja ja kursseja – Aalto-yliopisto, AaltoPRO, MIF, Sibelius-Akatemia, Helsingin yliopisto – sekä tutkimushankkeita Koneen Säätiön ja Suomen Kulttuurirahaston tuella

 

  • asiakkaita ja/tai projektien kumppaneita Sitra, LähiTapiola, Tikkurila, Kekkilä, Vahanen, K-Market, NCC, Helsinki Marketing, HAM, A-lehdet, MTV3, MustRead, Radio Helsinki, Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katja Lindroos

toimitusjohtaja, CEO

  •  asiakkuudet ja kumppanuudet
  •  mediatiedustelut

 

 

 

 

 

 

 

 

Ramon Maronier

creative director

  • concept design
  • international inquiries

 

 

 

 

 

office for citymaking